×

Vårt kundlöfte

Vi får bygget att snurra!

Vi är över hundra bygganläggningar i landet som skrivit under ett starkt gemensamt kundlöfte: Att få ditt bygge att snurra! Vi är nämligen övertygade om att det finns mycket tid och arbete att spara i hela byggprocessen. Och det här vågar vi lova därför att vi nu varit med så länge. Många av oss har varit bygghandlare i flera generationer.

Produkter
Vi har allt du behöver för dina byggprojekt. Och lite till. Du ska inte behöva åka någon annanstans för att kompletteringshandla. Vårt produktutbud är anpassat till byggarnas höga kvalitetskrav och till den lokala efterfrågan på varje ort.

Dessutom tillhör vi Sveriges största och äldsta inköpsorganisation! Det gör oss till en prioriterad inköpare hos leverantörerna, vilket du som kund har stor nytta av. Vi kan alltid erbjuda de senaste byggsystemen och produktnyheterna till rätt priser.

Tjänster
Vi har ett stort och unikt utbud av tjänster som spänner över hela byggprocessen och bidrar till att arbetet flyter på bättre. Målet är att öka din lönsamhet i varje projekt.

Ju tidigare du involverar oss i byggprocessen desto större möjligheter har vi att spara tid och arbete. Det gör vi med alltifrån mängdning och kalkylering till dokumentation, virkesförädling, avancerad leveranslogistik, anpassad packning, byggrådgivning, uthyrning, terminalisering och samlingsfakturering.

Utbildning
Genom oss kan du bygga på din egen kunskapsbank. Framför allt när det gäller nyheter kring produkter, byggteknik och byggregler.

Tack vare vårt nära samarbete med branschens bästa leverantörer kan vi ordna både demonstrationer och produktutbildning anpassade till proffsbyggarnas behov. I vissa fall också studiebesök och på-plats-utbildning.

Gemenskap
Ett nära samarbete är förutsättningen för att få byggprojekten att snurra. Därför är vi alltid lättillgängliga för våra proffskunder.

Vi vill att du ska se oss som en del i ditt arbetslag. Ordet gemenskap syftar både på vår fysiska närvaro när den behövs, i bygghandeln, på nätet eller ute på arbetsplatsen. Men också på vår ständiga närvaro i bakgrunden, som ett stöd när du behöver mer fakta, råd och kunskap.

Kunskap
Du har stor praktisk nytta av vår djupa kunskap om till exempel produktkvaliteter, material och teknik.

Vi är också uppdaterade och pålästa kring byggregler, energieffektivisering, miljöanpassat byggande, säkerhet och mycket annat.

Logistik
Bygget får aldrig bli stillastående i brist på material. Och inte heller ska du behöva åka och kompletteringshandla. Hos oss är det enkelt att få rätt produkter och material, på rätt plats och i rätt tid.

Involvera oss tidigt i din planering och dra större nytta av vår utvecklade leveranslogistik som också kan inkludera sådant som delleveranser, anpassad packning, maskinlyft och just-in-time-leveranser.

Lokala
Vi är så långt ifrån en centralt styrd kedja man kan komma. Våra handlare lyssnar på sina kunder och anpassar sig till efterfrågan på varje ort. Den inriktningen summerar vi i parollen: Lokala avvikelser ska förekomma.

Vi vill ge dig möjligheten att både dra nytta av din bygghandlares lokala kännedom och den stora kedjans resurser och kraft.