×

Övrigt

Du ska kunna åka ifrån våra butiker direkt hem och jobba. Därför har vi fyllt butiken med allt du kan tänkas behöva – från glödlampor och batterier till snickarpennor och soppåsar. Och en chokladbit vid kassan.

Vanliga elartiklar och ventilation
Vi tycker det är verkar praktiskt att kunna köpa vanliga elartiklar som dosor, strömbrytare, kontakter och sladd på samma ställe som du köper övrigt material till ditt byggprojekt. Vad tycker du?

Skonsamt med smidiga trädgårdsredskap
Med ergonomiska och lätta trädgårdsredskap går jobbet utomhus lättare! Behöver du en skottkärra, spadar och skyfflar, krattor, en hink eller något annat för att göra fint utomhus hittar du förmodligen det du söker i butiken.

Andra detaljer som hör hemma utomhus är flaggstången och brevlådan. Funderar du på hur man får hem en flaggstång? Gör inte det. Köp den hos oss så ordnar vi leveransen! Funderar du på hur du ska få upp brevlådan? Fråga oss så ser vi till att du får med lämpliga fästelement för att montera brevlådan.

Behöver du komma upp dig i livet? Vi har stegar för olika behov i butiken: utskjutsstegar, hopfällbara trappstegar och arbetsbockar.

Fixa ett bättre klimat själv
I butiken hittar du avfuktare, värmefläktar och ventilation som bidrar till ett bättre klimat i t.ex. badrummet eller under grunden.