×

Monterat

Funderar du på att byta fönster, dörrar eller garageport?

Allt från Elit-fönster, SP Fönster, Tanumfönster, Nordan, Swedoor, Hörman Garageportar

Monterat hjälper dig! Är det dags för ett fönsterbyte, att byta dörrar, tak eller garageport i din fastighet? Då kan vi hjälpa dig med hela montaget – till fast pris! Detta innebär att din lokala Monterat-anläggning ordnar allt; inspektion, material, montering och garanti.Aldrig har det varit enklare att byta fönster, dörrar eller garageport. Med vår tjänst Monterat behöver du varken lyfta ett handtag eller tänka på hur det ska gå till. Vi ser till att det blir monterat och klart till fast pris.

Så här enkelt är Monterat:

wedo-valj_ratt1

[space height=”40″]

1. Vi hjälper dig att välja rätt
Oavsett om du ska byta fönster, dörrar, tak eller garageport, hjälper våra Monterat-säljare dig att välja rätt modell efter dina önskemål. I våra utställningar ute på bygghandeln får du inspiration och kan enkelt jämföra olika stilar med varandra.

wedo_kostnadsfritt_hembesok

[space height=”40″]

2. Kostnadsfritt hembesök
För att kunna ange rätt korrekt slutpris på hela arbetet, kommer vi hem till dig för att ta alla mått och för att tillsammans gå igenom de arbetsmoment som ska utföras. Vi dokumenterar även för framtida garantiers skull. Hembesöket är givetvis kostnadsfritt.

wedo_fast_pris

[space height=”40″]

3. Fast pris inkl. allt
Efter hembesöket sammanfattar vi det som ska göras, inklusive material och arbetskostnader (minus eventuellt ROT-avdrag) i en offert. Priset är fast och vi går tillsammans genom innehållet. När du accepterat offerten, bestämmer vi tid för när vi ska sätta igång.

wedo_montage

[space height=”40″]

4. Montage
Våra lokala montörer ser till att montaget utförs korrekt och att det blir klart i tid. Samtliga montörer har all nödvändig behörighet och utbildning.

wedo_garanti

[space height=”40″]

5. Garanti & dokumentation
När arbetet är slutfört och du har godkänt montaget, dokumenterar vi allt för garantins skull. All dokumentation från montage och alla garantihandlingar får du givetvis behålla. Dessutom är det bara en fakturaavsändare för hela projektet.
Allt du behöver göra är att fylla i en intresseanmälan via vårt formulär.