Välj anläggning
 
Lånesläp* Fri byggrådgivning Noga utvalda artiklar
 • Stäng
   • Öppettider
  Tillbringa mer tid ute!

  Uterum för alla

  Ett uterum är ett smart sätt att alltid kunna njuta av naturen trots vårt nyckfulla klimat. Ta vara på vår- och sensommarkvällarna, oavsett om solen hettar, regnet piskar eller snålblåsten viner där utanför!

  Med ett inglasat uterum kan du tänja på de få månader vi har chansen att leva livet utomhus. Dessutom får du mer plats att leva på. Året runt. Aktiviteterna i ett uterum är inte begränsat till sommarhalvåret.

  Vad vill du använda ditt uterum till? Bara umgås? Odla vindruvor? Äntligen skapa en vacker vinterträdgård? Eller blir det ett extra njutbart sovrum under sommarhalvåret? Det är bara din fantasi som sätter begränsningarna!

  Hos Kungälvs Trä hittar du uterum och glaspartier från Novoroom och VPP. Lättskötta uterum som kombinerar hög kvalitet, snygg design och smart funktion med enkel montering. 

  Välkommen in i butiken så hjälpre vi dig att planera ditt uterumsprojekt!

  VPP

  Uterum som kombinerar design och funktion

  VPP:s Uterum ger dig mölighet att skapa ett uterum som passar ditt hus och hur du vill använda utrymmet. Bland VPP:s produkter hittar du inglasade uterum och fasadpartier i glas.

  Smarta skjutdörrar löper lätt på slitstarka, rostfria glidskenor och vikdörrarna viks ihop till smala paket så att du enkelt kan växla mellan öppet och stängt. För att du ska slippa jobba i onödan är de stabila aluminiumstommarna för inglasade uterum och glaspartier underhållsfria och alla partier måttanpassade utan extra kostnad.

  Novoroom

  Spännande uterum med varationsmöjligheter!

  NOVOROOMS UTERUM med stora, öppningsbara glasytor suddar ut gränsen mellan ute och inne. Perfekt de sommardagar när vädret kanske inte är det bästa. Eftersom uterummen kan förses med viss isolering har du möjlighet att värma upp uterummet och njuta av det långt in på hösten.

  Låter det härligt? Kika mer på NOVOROOMS hemsida och kom gärna in och prata med oss i butiken så hjälper vi dig att lägga upp projektet.